Pohojalaaskaffit

Pohojalaaset juurikaffit ovat Kaffiinon omia kahvisekoituksia. Höystettynä sopivasti pohojalaasilla paikoolla, tarinoolla ja paukahroksilla.

Härmä! – Antin Fiinee pöönä

Fiini ja täyteläänen kaffisekootus. Tämän täytelääne maku lewiää suus ku Kurienluhuran aukia. Son pikkuuse tawallista tummepi, muttei palijoa. Paahtoastet on 3/5. Erinomaasista värkiistä paahrettu kaffi, johona on havaattavis myös lempiämpi tumma ja suklaanen makutuulahrus. Tätä kaffia saa vaan Kaffiinolta.

Erinomaanen tuliaanen. Saa nauttia ittekin.

 

 

 

 

Ameriikka! – Kuustaan salaanen paketti

Tämä kaffi on paahrettu niistä Kuustaan Ameriikan paketis lähärettämistä pöönistä. Kuustaa onkin teheny priiman, mutta salaaseen pöönäsekootuksen. Kyllä tätä trenkää maistaa. Son wähä pehemiämpi ja vaaliampi ku tua Härmä! Tätä maistelles tuloo miälhen, jotta on tainnu Kuustaa oppia herrojen tavoolle. Siälä Ameriikas.

 

 

 

 

 

Isoon lusikan pöönä

Isoon lusikan pöönä on ittellinen ja wahavasti kaffilta maistuva. Siinon kuitenkin toinenkin puali. Maultansa son kuiteski fiinin pehemiä ja tasapainoosen täyteläänen. Kiälen kärkiä kutkutteloo muutama makiampi pöönä, jotka nakkasimma muiren pöönien joukkohon.

Tätä kaffia trenkää juara muirenkin kuin isoon lusikan pitäjäläästen.

 

 

Voit tilata Pohojalaaskaffeja tilauslomakkeella tai voit ostaa niitä jälleenmyyjiltämme.